Sponsor worden

Sponsorpakketten Fanfarecorps Wilhelmina Volendam;

Brons;

·         Logo op de site;

·         Logo in het programmaboekje;

Zilver;

·         Logo op de site;

·         Logo in het programmaboekje;

·         Logo op een bord bij het podium;

·         Logo op een PowerPointpresentatie die tijdens concerten kan draaien;

Goud;

·         Logo op de site;

·         Logo in het programmaboekje;

·         Logo op een bord bij het podium;

·         Logo op een PowerPointpresentatie die tijdens concerten kan draaien;

·         Vermelding tijdens concerten dat het concert mede mogelijk gemaakt is door ………;

·         Gratis drankje tijdens onze concerten;

·         VIP-plaatsen bij het concert.

Hiervoor gelden de volgende bedragen:

Brons tussen de € 150 en € 250;

Zilver tussen de € 250 en € 500;

Goud vanaf € 500

Spelen op het bedrijfsfeest en sponsoring van een heel concert met eigen invulling is in overleg ook mogelijk. Hier gelden wel aparte prijzen voor.

Heeft u interesse in een sponsorpakket, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Wilhelmina, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Wilhelmina ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Wilhelmina.

En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Wilhelmina ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Wilhelmina. Voor jou een kleine moeite, voor Wilhelmina zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Wilhelmina. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Wilhelmina hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Wilhelmina weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Wilhelmina is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Wilhelmina niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Wilhelmina

Bedankt voor het klikken