Jubileumboek

Ter gelegenheid van ons 100-jarig jubileum (1919-2019) is een boek samengesteld over onze 100-jarige geschiedenis. Door wijlen Kees van Gerrit (oud-voorzitter) was dit al een keer gedaan over de periode van oprichting tot en met het jaar 1988. Ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan heeft Albert Bien (ook oud-voorzitter, nu ere-voorzitter en tevens lid in de Orde van Oranje Nassau, ook wel Royal Albert genoemd) de periode 1989 tot en met heden op zich genomen, zodat we nu een boek hebben over de gehele geschiedenis van het fanfarecorps vanaf de oprichting tot heden. Een ware collectors-item voor alle Volendammers, want heel veel dorpsgenoten hebben in die afgelopen 100 jaar voorouders of familie gehad die lid zijn geweest van het fanfarecorps. Maar uiteraard ook interessant voor niet-Volendammers. Naast diverse verhalen uit de rijke geschiedenis van het corps, staat het boek ook vol met foto’s uit de voorbije 100 jaar van de vele duizenden optredens die het corps heeft gedaan. Het boek kost slechts € 15,-. Een schijntje voor zo’n prachtig boek, met harde kaft en van prachtige kwaliteit.

Het boek is te bestellen via de site. Als u via de contactpagina een bericht stuurt, gaan we dat regelen.