Geslaagd corpsfeest!

Eén keer in de 2 jaar hebben de leden van Fanfarecorps Wilhelmina genoeg kwartaalbijdragen bij elkaar gesprokkeld om een leuk feest te organiseren voor leden en hun partners om de leden en hun partners te bedanken voor hun inzet van de afgelopen jaren. Dat is ook de gelegenheid om een aantal jubilarissen van het corps in het zonnetje te zetten. Dit keer hadden de volgende jubilarissen de eer om een oorkonde en een bijbehorend speldje van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) te ontvangen (de KNMO is per 1 januari 2014 ontstaan uit de voorheen bestaande amateurmuziekbonden in Nederland en vertegenwoordigt 170.000 amateurmuzikanten in Nederland):

Marian Tol 12,5 jaar
Ellie Tol-Bakkeren 12,5 jaar
Peter-Jan Schilder 12,5 jaar
Hans Schilder 25 jaar
Willeke Schilder 25 jaar
Johan Tol 40 jaar
Bram Aalbregtse 50 jaar
Albert Bien 50 jaar (waarvan 20 jaar voorzitter)
Jaap Jonk 65 jaar (waarvoor hij een speldje van 70 jaar heeft gekregen)

Tijdens het feest werd ook een tombola gehouden om de financiën van het corps te ondersteunen. De prijzen voor deze tombola werden gesponsord door de plaatselijke middenstand, te weten:

 • Bowling “De Zedde”
 • Sombroek IJzerwarenfeest2014b
 • Lingeriehart
 • Lou & Mi
 • M-zone
 • Dio Drogisterij Gerro & Esther
 • Keko Souvenirs
 • EP Volendam
 • Juwelier Piet Schilder (Vik)
 • The Phonehouse
 • Dutch Garden Seeds B.V. (Peter & Gerda Smit)
 • Hubo Sombroek Monnickendam
 • Nancy Byoux
 • Hotel-Restaurant Van den Hogen
 • Intersport Theo Tol
 • Keurslager Runderkamp
 • Snoek Mooier Wonen
 • Alice & Aloys Buijs
 • Cafe/Restaurant “Het Wapen van Munster (De Rijp)
 • Havenrestaurant “De Lunch”
 • Carlo Veerman (muziek)
 • Tamboercorps Volendam
 • Slijterij Wijnhandel De Stient * Marian Tol (voor de taartjes)

We willen voormelde bedrijven en personen natuurlijk heel hartelijk danken voor hun fantastische bijdragen. Het is een zeer geslaagd feest geworden, waar we in ieder geval weer 2 jaar op kunnen teren.

Naast voormelde sponsors, willen we natuurlijk ook al onze andere donateurs bij deze in het zonnetje zetten en hen heel hartelijk danken voor de financiële bijdragen die ze hebben gedaan in de afgelopen 3 maanden. Dankzij jullie bijdragen kunnen we het komende jaar weer onze activiteiten verzorgen en het corps verder ontwikkelen.

We willen jullie er op attenderen dat we op zondag 13 april aanstaande een kinderconcert zullen verzorgen in het Don Bosco College in Volendam. Dit concert begint om 11.00 uur. We zullen een programma verzorgen met leuke, herkenbare nummers voor jong en oud. Hieraan zullen ook een zanger, een zangeres en een verteller meedoen. Het gaat erg leuk worden, dus kom met het hele gezin kijken en luisteren en neem iedereen mee die je kent.

Willen jullie op de hoogte blijven van de activiteiten van het corps, bezoek dan onze site en meld je aan voor de halfjaarlijkse nieuwsbrief op www.fanfarewilhelminavolendam.nl

We zien jullie graag op 13 april aanstaande!