Sfeervolle afsluiter van het seizoen

Op vrijdag 8 juli jl. heeft Fanfarecorps Wilhelmina haar drukke en succesvolle muziekjaar afgesloten met een bezoek aan Hattem. Fanfarecorps “Ons Genoegen” uit Hattem is tijdens de Volendammer Dag bij ons geweest voor een gezamenlijk optreden bij de PX. Nu waren de rollen omgedraaid en speelden we samen met hen in Hattem. Een prachtig oud stadje wat een mooi decor vormde voor een sfeervol optreden.

hattem2.jpeg

Ter afsluiting van het optreden werden door Wilhelmina en Ons Genoegen samen nog 2 marsen gespeeld.

Het aanwezige publiek kon het zeer waarderen en hebben kennis kunnen maken met een stukje onvervalste Volendammer muziekcultuur en klederdrachtcultuur. We hebben het dorp weer even positief op de kaart gezet in Hattem.

Na afloop en terug in de bus hebben we de dag gezellig afgerond. Nu is het tijd voor een welverdiende vakantie. We wensen alle gemeentegenoten een hele fijne vakantie toe en jullie zullen ons zeker weer gaan horen in het nieuwe corpsjaar.

hattem3.jpg
hattem4.jpg
hattem1.jpg
hattem2.jpeg
hattem3.jpg
hattem4.jpg
hattem1.jpg
hattem2.jpeg
hattem3.jpg
hattem4.jpg
hattem1.jpg
hattem2.jpeg
hattem3.jpg
hattem4.jpg
hattem1.jpg
hattem2.jpeg