Optreden tijdens Volendammer Dag

Zondag 25 juni geven we een concert tijdens de Volendammer Dag op het plein van de PX. Dit doen we in samenwerking met het Tamboercorps Volendam. Zij treden op van 13.15 uur tot 13.45 uur en het fanfarecorps van 13.45 uur tot 14.45 uur. We gaan natuurlijk weer een leuk populair en swingend programma neerzetten, zoals jullie van ons gewend zijn.

Vorig jaar hadden we fantastisch weer en liep de rest van Nederland onder water. Laten we hopen dat we dit jaar weer geluk hebben en er een mooie dag van kunnen maken. Voordat het zover is, gaan we eerst op zondag 18 juni naar Amsterdam voor een processieoptocht. Op zaterdag 8 juli staan optredens gepland in de PX met leerlingen van de basisscholen in Volendam. We gaan samen met hen onder leiding van Pieter Koster en Marjan Molenaar een heel leuk optreden neerzetten. Uiteraard komt hiervan bericht in de Nivo en op de site. Hou dit in de gaten en we zien jullie graag op de Volendammer Dag!