Kerstconcert met de Zangertjes van Volendam

Zondag 10 december aanstaande geeft Fanfarecorps Wilhelmina een prachtig kerstconcert met de Zangertjes van Volendam. Beide verenigingen hebben al eens een gezamenlijk concert gegeven tijdens het jubileumconcert van de Zangertje in 2016 en dat was zo goed bevallen dat er nu een vervolg op komt. Beide verenigingen hebben een uitgebreid kerstrepertoire waar een prima concert mee te organiseren is.

Het programma zal dan ook bestaan uit bekende kerstnummers, waarvan sommige nummers in een iets ander jasje gestoken zullen zijn. Uiteraard zullen corps en koor ook een aantal nummers samen uitvoeren. De combinatie van beide verenigingen zal zeker een prachtig concert gaan opleveren.

Het concert vindt plaats in de Nicolaaskerk aan het Noordeinde 19 in Monnickendam, aanvang 16.00 uur. Het concert sluit aan op een kerstmarkt die in en rond de kerk op het Noordeinde zal worden georganiseerd. We zitten dus middenin de kerstsfeer.

Kaarten kosten € 5 per stuk en zijn verkrijgbaar bij:

Boekhandel Jan Cas Sombroek, Havenstraat 3 Volendam
Nimo Boekhandel, Kerstraat 53 Monnickendam
Bets Pool, Iepenlaan 29
Marian Runderkamp, Tjalk 44
Martin Tol, Dukaton 70, of via info@fanfarewilhelminavolendam.nl .
Ook op woensdag van 14.00 uur tot 15.00 uur en op vrijdag vanaf 20.00 uur in het koorhuis in de Meerstraat 1-3 te Volendam.
En voor de last minute beslissers ook aan de deur.

Zorg dat je erbij bent!