The Beatlex in concert

Op zondag 25 maart treden de Beatlex op in de PX, in samenwerking met Fanfarecorps Wilhelmina.

The Beatlex zijn opgericht in 2002 door 3 conservatoriumstudenten uit Alkmaar. Tijdens hun studie waren ze zo enthousiast geraakt door de muziek en sound van “the Fab Four” dat ze besloten om zelf deze muziek te gaan spelen. Sindsdien zijn The Beatlex uitgegroeid tot 1 van de beste Beatles Tribute Bands van Nederland. Ze speelden inmiddels bij talloze gelegenheden, in het concertgebouw, in clubs, tijdens festivals en fanclubdagen in zowel Nederland als Groot Brittannië.

The Beatlex benaderen de sound van de Beatles meer dan menig andere tribute band. De instrumenten die ze gebruiken zijn zo gekozen dat ze de originele sound heel dicht benaderen. Ze weten de ultieme feel good sfeer van de jaren ’60 perfect neer te zetten met nummers als “I saw her standing there”, “Taste of Honey”, “Help”, “I wanna hold your hand” en via het rauw rockende “Sgt.Peppers’s lonely hearts club band”. Swingende nummers en smaakvolle Beatles ballads; de Beatlex hebben het allemaal in hun programma.

Als echte Beatlesfan mag je dit natuurlijk niet missen. Een unieke gelegenheid om de echte Beatlessound in eigen dorp te kunnen beluisteren. Back to the sixties!!
Het concert vangt aan met een High Tea met hapjes verzorgd door onze leden. “Heel Wilhelmina bakt”. Naast goed spelen kunnen ze namelijk ook goed bakken. Het corps speelt een geheel in Engelse stijl opgetrokken programma. Na het eerste deel volgt het gezamenlijke deel van het corps met The Beatlex en is het uiteraard mogelijk om een borrel te nemen. Na het gezamenlijke deel zal de band nog een set spelen tijdens de afterparty.

Anne Tol

Ook is er nog een gastoptreden van Anne Tol. Zij zingt samen met het corps “Hello” van Adele. Dat is een mooi groot nummer, wat met een heel orkest erachter de hele PX gaat vullen. Dat wordt dan ook echt groots.

Zorg dat je erbij bent!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:

• M-Zone (op De Stient);
• Jan Cas Sombroek (Havenstraat 3);
• Lou & Mi (Burgemeester van Baarstraat).
• Via onze site (mail ons!)

De kaarten kosten € 15 per stuk. Ben je donateur van het corps, neem dan je donateursbrief mee naar één van de voorverkoopadressen. Dan krijg je 50% korting op je kaarten (max. 2 kaarten per donateur) en kosten ze dus maar € 7,50 per stuk. Geen geld voor zoiets unieks!

Zondag 25 maart dus.

Locatie: PX

Aanvang: 16.00 uur, zaal open 15.30 uur

We zien jullie dan natuurlijk massaal, want dit wordt geweldig!
Check ook www.fanfarewilhelminavolendam.nl en httpss://thebeatlex.wordpress.com