Receptie 100-jarig bestaan Fanfarecorps Wilhelmina

Het zal jullie ongetwijfeld niet zijn ontgaan, maar het fanfarecorps bestaat dit jaar officieel 100 jaar. We zijn natuurlijk druk bezig dit te vieren en er staat nog heel wat op de planning dit jaar, check hiervoor onze website www.fanfarewilhelminavolendam.nl.

Om eenieder in de gelegenheid te stellen dit met ons mee te vieren, zal op zondag 30 juni aanstaande door ons een receptie worden gehouden in de PX. Het is dan Volendammer Dag en het leek ons mooi dat jullie dan in het Volendams even bij ons binnen komen lopen, maar het mag natuurlijk ook zonder kostuum aan.

In tegenstelling tot de berichtgeving spelen wij alleen voor de deur van de PX van 12.00 uur tot uiterlijk 12.45 uur. Om 13.00 uur wordt de receptie geopend met een woordje van de voorzitter en van onze Burgemeester, mevrouw Sievers. De receptie duurt tot 16.00 uur. Tijdens de receptie staan ook grote panelen opgesteld met foto’s van het corps uit onze rijke 100-jarige geschiedenis. Ongetwijfeld zullen daar nog bekenden op te vinden zijn.

Bij deze nodigen we jullie dan ook van harte uit om onze receptie te bezoeken.

Tot zondag 30 juni, tussen 13.00 en 16.00 uur in de PX!

Fanfarecorps Wilhelmina Volendam