Populair Kerstconcert

Op zondag 8 december werkt het corps mee aan het populaire kerstconcert in de Vincentiuskerk. Het corps zal daar, samen met de leden van B-Six, de muziek verzorgen en de begeleiding vormen van diverse bekende Volendamse zangers en zangeressen. Daarnaast zullen de Zangertjes van Volendam aan dit concert meewerken. Het programma zal bestaan uit bekende kerstnummers uit de afgelopen eeuw van onder andere Elvis, Stevie Wonder, Queen, Nat King Cole, Paul McCartney, maar ook lokale artiesten als The Cats, in een modern jasje gegoten door de muzikanten. Aangevuld dus met een heel orkest. Speciaal voor dit kerstconcert heeft onze dirigent Pieter Koster bij veel nummers blazerspartijen gearrangeerd, waardoor deze nummers een symfonische klank krijgen. Deze combinatie met piano (zowel elektrische als vleugel), basgitaar, leadgitaar en in combinatie met de gekozen versies van de verschillende kerstnummers gaat echt ongekend mooi worden en zeker een waardige afsluiting zijn van ons prachtige jubileumjaar. Eén van de hoogtepunten is ook zeker “Kerstmis Begon daar in die Nacht” waar door Thomas Tol, samen met Wim Klaver, een fanfare-arrangement bij is geschreven. Dit nummer wordt samen met de Zangertjes uitgevoerd en zal door Thomas zelf gedirigeerd worden. Simon Stein neemt hierbij de zang voor zijn rekening. Het is gewoon een hele avond vol met hoogtepunten!! Zorg dus dat je het niet mist! Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts € 15,00 en zijn te koop bij:

 • Jan Cas Sombroek, Havenstraat
 • Gerro & Esther, De Stient
 • Etos, Burg. van Baarstraat
 • via mail op parre@me.com
 • door een bericht te sturen via onze site

Sinterklaas- of kersttip

Ben je nog naarstig op zoek naar een leuk cadeau voor sinterklaas of kerst, maar schiet je niets te binnen?

Bij deze een leuke tip: ons jubileumboek “Wet un Droktemakers”. 100 jaar corpsgeschiedenis met heel veel foto’s en leuke anekdotes. Onmisbaar in je boekencollectie.

Voor slechts € 15 verkrijgbaar bij:

 • Jan Cas Sombroek, Havenstraat
 • MZone, De Stient
 • Volendam Experience, Haven
 • Primera Volendam, Burg. van Baarstraat
 • Volendams Museum, Zeestraat
 • Smit-Bokkum, Slobbeland

 

(Ouders) 50- of 60 jaar getrouwd?

Wij komen optreden om de feeststemming te verhogen! Laat het ons even weten. Een veel gehoorde opmerking is dan: “dat willen ze niet”. Natuurlijk niet, ze willen geen toeters en bellen en in de publiciteit, maar als we eenmaal zijn geweest, vinden ze het prachtig en toch wel heel bijzonder. En dat geldt zeker ook voor de genodigden.

Dus is er een 50- of 60-jarig trouwjubileum, laat het ons weten en het corps komt spelen. Gratis! Zo zijn we dan ook wel weer. We zijn te bereiken via onze site www.fanfarewilhelminavolendam.nl of via één van de leden.

Fanfarecorps Wilhelmina Volendam

www.fanfarewilhelminavolendam.nl