Donateursconcert uitgesteld

*********UPDATE**********

Op zondag 29 maart aanstaande stond ons donateursconcert gepland in de PX. Vanuit de overheid zijn maatregelen gekomen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Eén van deze maatregelen is dat bijeenkomsten tot en met 6 april aanstaande niet zijn toegestaan. Hierdoor zijn we genoodzaakt om ons donateursconcert te verplaatsen.

Dit betekent ook dat we niet kunnen optreden bij de jaarlijkse Pieperrace. Die is voor dit jaar afgelast, en dat zal waarschijnlijk ook gaan gelden voor Koningsdag. En ook de 4 en 5 mei vieringen zijn al aangepast. Hoe dat er precies uit gaat zien is op dit moment nog niet duidelijk.

We hebben alle agenda’s naast elkaar gelegd, van corps, dirigent, PX en gastartiesten. Hieruit bleek dat er geen mogelijkheid meer is om het concert nog voor de zomervakantie te organiseren. Dit vanwege andere optredens die wij en de dirigent al gepland hebben staan, de beschikbaarheid van de PX en feestdagen die hier nog tussen komen. Ook gezien de onzekerheid met betrekking tot het verloop van de coronacrisis hebben we besloten om het donateursconcert door te schuiven naar het najaar (na 1 oktober).

We gaan ons nu beraden over een datum en zodra we die hebben zullen we dit uiteraard meteen communiceren. De kaarten die jullie reeds in bezit hebben blijven geldig voor het najaarsdonateursconcert. Dus bewaar ze goed en op een plaats waar ze terug te vinden zijn.

We vinden het ontzettend jammer dat het niet door kan gaan, maar het is helaas overmacht. Jullie en onze gezondheid is veel belangrijker!

Bent u nog geen donateur, maar wilt u dat wel worden?
U kunt een bijdrage overmaken op:
NL85INGB0000011488 of
NL06ABNA0980281482
Ten name van Volendams Fanfarekorps Wilhelmina

Vermeld hierbij uw naam en adres, zodat we u kunnen bereiken. Als u € 20 of meer doneert krijgt u van ons 2 kaarten voor het donateursconcert cadeau. Onder de € 20 krijgt u 50% korting op de aankoop van 2 kaarten voor het donateursconcert.

Voor bedrijven is het nu ook mogelijk om een sponsorpakket te nemen. Kijk voor de mogelijkheden op onze site.

Heel hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors!!

Zorg dat jullie gezond blijven en we gaan elkaar zeker weer zien in betere tijden.

Fanfarecorps Wilhelmina

www.fanfarewilhelminavolendam.nl