Deen Sponsoractie

Van 18 juli tot en met 14 augustus 2021 verzorgt Supermarkt Deen voor de laatste keer de sponsoractie waarbij u munten krijgt aan de kassa en deze in 1 van de 5 buizen kunt deponeren. Verschillende verenigingen uit het dorp doen hieraan mee en wij ook.

Onze buis staat in Deen Havenhof.

Sponsor Actie | Deen Supermarkten

In verband met de vakantieperiode lukt het ons helaas niet om ter promotie een mooi optreden te verzorgen bij Deen Havenhof. Ondanks de corona zijn teveel leden met vakantie, waardoor we geen representatief optreden kunnen geven.

Indien u bij Deen Havenhof boodschappen gaat doen, denk dan bij het ontvangen van de sponsormunten aan ons. We stellen dat uiteraard zeer op prijs.

Ondanks de coronaperikelen wensen we jullie allen een hele mooie zomervakantie toe. En hopelijk zien we elkaar snel weer bij een optreden.

Fanfarecorps Wilhelmina