Herinnering

Zaterdag 8 juli jl. hebben we 4 hele leuke voorstellingen gegeven in de PX. In samenwerking met Marjan Molenaar en Linda Bond, Alice Lautenschütz, haar dochter Fee en John Molenaar hebben we het stuk “Wieger Wordt Wakker” opgevoerd voor 4 keer een bomvolle zaal. Het was één groot feest en de reacties na afloop waren super enthousiast. We hebben het met heel veel plezier gedaan en er zal zeker een vervolg op komen. De voorbereidingen hiervoor zijn alweer in gang gezet.

Veel kinderen hebben na afloop de informatieformulieren van het corps mee naar huis genomen. Hier zat ook een inschrijfformulier bij voor 4 proeflessen. Dit voor slechts € 25 en, nog beter, € 20 als kinderen zich voor de zomervakantie aanmelden. De proeflessen zullen dan na de vakantie worden ingepland. Vinden kinderen het leuk om een blaasinstrument te leren bespelen, of twijfelen ze nog of het wat voor ze is, maak dan gebruik van de proeflessen. We zien jullie aanmeldingen en enthousiasme tegemoet.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Fanfarecorps Wilhelmina

Check ook: httpss://www.nieuw-volendam.nl/nieuwvolendam/edam-volendam/volendam/algemeen/muziekvoorstelling-wieger-wordt-wakker-in-px