Donatie kerstpakket

Zoals elk jaar verzorgen we in de decembermaand een kerstpakket voor onze dirigent. Doordat de repetities al 2 jaar op rij stilliggen in december, hebben we dit niet tijdens de repetitie kunnen uitreiken aan Pieter. Vorig jaar is Shanna Veerman, samen met Diana Kwakman, naar Den Haag gereden om het pakket te brengen. Dit jaar hebben we het anders geregeld. We hebben een Volendammer Vishandel in de buurt van Den Haag gezocht en benaderd voor een mooi kerstpakket. Dit werd uiteindelijk Vishandel Koning aan het Bogaardplein 10 in Rijswijk. Ze zitten daar in het winkelcentrum Bogaard.

Toen Jolanda belde en de situatie uitlegde, stelde deze vishandel spontaan voor om het vispakket voor Pieter in z’n geheel te sponsoren. Dat is natuurlijk ontzettend leuk van ze. Pieter heeft het pakket inmiddels afgehaald.

Vishandel Koning, een topactie!! Mochten we nog eens in de buurt zijn of bij een andere gelegenheid in het dorp komen we natuurlijk een keer een paar nummertjes blazen.

Heel veel dank namens alle leden!!!

Fijne kerstdagen en een mooi 2022 toegewenst!